Nominer kandidater til Årets Offentlige Bestyrelsespris

Nyhed

Forum for Offentlige Bestyrelser uddeler hvert år en pris til en offentlig bestyrelse, der via godt arbejde tjener som inspiration for andre offentlige bestyrelser. Og nu er der åbent for nominering af kandidater.

forum for offentlige bestyrelser

Prisen uddeles på Årets Offentlige Bestyrelseskonference, som afholdes 1. november 2022 i København. Foto: Forum for Offentlige Bestyrelser.

Kender du en offentlig bestyrelse, som gør et ekstraordinært godt og værdiskabende arbejde til inspiration for andre bestyrelser? En bestyrelse, som har formået at bedrive godt og professionelt bestyrelsesarbejde i en tid fyldt med uforudsigelighed og udfordringer?

Så er det muligt for denne bestyrelse at blive anerkendt på behørig vis ved at blive indstillet til – og måske modtage – Årets Offentlige Bestyrelsespris, som uddeles af Forum for Offentlige Bestyrelser.

Læs mere om, hvordan nomineringen foregår her.

Konference for offentlige bestyrelser

Prisen uddeles på Årets Offentlige Bestyrelseskonference, som afholdes 1. november 2022 i København.

På konferencen stiller erfarne og prominente aktører inden for både offentligt arbejde og bestyrelsesarbejde skarpt på nogle af tidens store tendenser og de krav, de stiller til bestyrelsen: Krisestyring, diversitet, bæredygtighed og digitalisering.

Programmet byder også på en særskilt session om bestyrelsesarbejdet i offentlige affalds- og forsyningsselskaber.

Læs mere om konferencen og find det opdaterede program her.

Brancheforeningen Cirkulær er samarbejdspartner på konferencen, og medlemmer af Brancheforeningen Cirkulær får rabat. Kontakt Brancheforeningen Cirkulær for mere info.
 

Kontakt

Niels Toftegaard
Kommunikationschef
2633 0462